Trotineta electrica Nitro XE500K LED NOU!!

Trotinetă electrică, motor de propulsie de 500W, acumulator 3x 12 V – OT (12 Ah), capacitate: 100 kg, furca din faţă este pe suspensie cu arcuri, cauciucuri gonflabile de 10” – pneuri fără cameră, scaun detaşabil, distanţă parcursă: cca. 15 – 20 km, culoare: negru. Faruri LED în faţă-spate, stopuri!

Brut: 533 490 €

Incărcare maximă: 100 kg
Viteză maximă: 25 km/h
Motor: electromotor de 500 W
Acumulator: 3×12 V (12 Ah)
Suspensie: furca din faţă
Dimensiuni (l x w x h): 120 x 29 x 113 (47) cm
Distanţa parcursă: 15 – 20 km *
Sistem de frânare: cu discuri frână (faţă şi spate)
Roţi: 10, pneuri fără cameră
Durata de încărcare: 6 – 8 ore
Sistem de pliere: Click & Fold – patentat
Transmisie: Lanţ
Volan: lat, tip BMX
Culoare: Negru
Extra: Iluminare LED faţă-spate, stopuri
Greutate: 32 kg
* Depinde de greutatea si stilul utilizatorului.

Noul XE-500 LED a apărut în varianta îmbunătăţită, în 2011.

NITROSCOOTERS.ro comercializează cele mai de calitate trotinete din Europa, în colaborare cu centrul din Cehia. Piesele de schimb şi întreţinerea vehiculului sunt asigurate.
Firma este caracterizată de inovare continuă, gama este dezvoltată pe baza experienţelor proprii şi pe baza cerinţelor clienţilor noştrii, astfel încât toate aşteptările să fie îndeplinite, în Europa fiind singurii care oferim garanţie de 2 ani pentru produsele vândute.
Feriţi-vă de copiile produselor NITROSCOOTERS.

Trotineta electrică funcţionează cu motor de 500 W, nu aveţi nevoie de carnet de conducere, nu necesită asigurare obligatorie, capacitatea maximă nu poate depăşi 1KW.
Nu face zgomot, este curat, poate fi folosit şi in medii protejate, deoarece este considerat echipament sportiv. Viteza maximă nu poate depăşi 25km/h.
Despre trotineta XE500:
Trotineta Nitro XE500, este recomandată în primul rând tinerilor cu o greutate mai mică de 100 kg, încărcarea ideală este de 75 kg/ greutate cu care trotineta este capabilă să urce dealurile, cu o viteză optimă.
Electromotorul de 500 W, pe lângă performanţă constantă asigură o deplasare sigură.
Suspensia frontală a fost preluată de la modelele noi pe benzină, suspensie care facilitează trecerea peste micile obstacole întâlnite pe drumuri, la fel ca şi cele două suspensii din spate.
Noile discuri de frână asigură oprirea în siguranţă. Discurile de frână din faţă cresc siguranţa opririi cu 25%. Afişarea capacităţii acumulatorului este asigurat de panelul LED, care se regăseşte lângă accelerator. Scaunul detaşabil sporeşte confortul utilizatorului şi manevrabilitatea trotinetei.
Acumulatoarele tradiţionale cu acid, pot fi înlocuite cu baterii Li-Ion sau Li-Polymer, acestea au o durată de viaţă mai lungă, şi asigură parcurgerea unei distanţe mai mari, preţul acestora schimbă şi preţul unei trotinete cu acumulator cu acid.
Încărcarea trotinetelor este extrem de simplă, se face printr-un adaptor cuplat la conector / similar unui încărcător de laptop/, în cazul acumulatoarelor descărcate total încărcarea va dura 6-8 ore.
Scaunul este reglabil, adaptabil tuturor persoanelor, iar utilizarea acestuia este foarte uşoară.
Acest model este de încredere, uşor de utilizat, model tradiţional.
Trotineta se poate plia printr-o mişcare, devenind uşor de transportat chiar şi cu maşina.
Presiunea în anvelope să fie mereu de 3 bari.

SFATURI UTILE

Sa incarcam trotineta dupa fiecare utilizare, iarna , si o data pe luna sa ii acordam putin timp, cu asta putem economisi foarte multi bani.

Drumurile proaste pot duce la slabirea suruburilor, la perioade mai scurte, se va verifica mecanismul de rulare, daca este nevoie, se vor strange si suruburile.

Este interzisa folosirea trotinetei pe drum umed, sau in ploaie, aceasta se poate deteriora.

Trotinetele sunt folosite prin propria responsabilitate a fiecaruia, este recomandat a se folosi de personae de peste 16 ani, impreuna cu echipamentele de protectie.

Lantul va fi uns cu lubrifiant adecvat.

Comanda rapida

Este de ajuns ca la numarul de telefon /0740 87 87 68/ sa ne dati datele, daca acest lucru se intampla pana la ora 12 a zilei, noi pregatim trotineta, si ziua urmatoare o veti primi prin curierat rapid.