Trotineta electrica Nitro XE1200 Allroad

Trotinetă electrică, modell 2013, motor de propulsie de1200W , acumulator 4x 12 V (12 Ah), capacitate: 110 kg, furca din faţă este pe suspensie cu arcuri, cauciucuri gonflabile de 11,5” CST ALLROAD – pneuri fără cameră, scaun detaşabil, distanţă parcursă: cca. 15 – 22 km, culoare: negru. Opţiune ECO-TURBO, poate fi schimbat pe o performanţă mai mică, astfel se poate parcurge o distanţă mai mare cu el, pliabil, viteză maximă 39 km/h. PRIMUL ÎN EUROPA.

Brut: 699 €

Incărcare maximă: 110 kg
Opţiune TURBO
Viteza maximă: 39 km/h
Motor: 1200 W
Opţiune ECO
Viteză maximă: 25km/h
Motor: 650W
Acumulator: 48V (4×12 V 12 Ah)
Suspensie: furca din faţă model nou 2013
Dimensiuni (l x w x h): 122 x 35 x 115 (48) cm
Distanţă parcursă: 15 – 23 km *
Sistem de frânare: cu discuri frână (faţă şi spate)
Roţi: 11,5”, pneuri fără cameră Tubelles
Durata de încărcare: 6 – 8 ore
Sistem de pliere: Click & Fold – patentat
Transmisie: Lanţ
Volan: lat, tip BMX
Culoare: Negru
Greutate: 45 kg
Viteză maximă: 39 km/h
Extra: Iluminare LED faţă-spate, stopuri
* Depinde de greutatea şi stilul utilizatorului.

NITROSCOOTERS.ro comercializează cele mai de calitate trotinete din Europa, în colaborare cu centrul din Cehia. Piesele de schimb şi întreţinerea vehiculului sunt asigurate.
Firma este caracterizată de inovare continuă, gama este dezvoltată pe baza experienţelor proprii şi pe baza cerinţelor clienţilor noştrii, astfel încât toate aşteptările să fie îndeplinite, în Europa fiind singurii care oferim garanţie de 2 ani pentru produsele vândute.
Feriţi-vă de copiile produselor NITROSCOOTERS.
EXPERIENŢĂ NOUĂ ÎN LUMEA TROTINETELOR!! Pentru prima dată la NITROSCOOTERS. Motor puternic, şi tot atunci comutabil, poate fi parcurs un drum chiar mai lung, practic un model conţine două tipuri de trotinete, fiind liberi să alegeţi între foarte puternicul TURBO / 1200 w /, sau opţiunea comodă care vă permite parcurgerea unei distanţe mai mari ECO / 650w/.
Datorită tehnologiei LED, iluminarea trotinetei este minimă, nu încarcă acumulatorul, este economică şi durabilă!
Suspensia faţă, şi suspendarea a fost preluată de la modelele pe benzină, este mai stabil, mai puternic şi mai rezistent decât modelele anterioare. Şi suspensia spate a fost modificată cu arcuri mai lungi, oferind astfel confort sporit noului model din 2013. combinaţia dintre suspensia faţă-spate, a perfecţionat sentimentul deplasării pe drumuri perfecte, armonizează defectele drumurilor şi asigură o funcţionare perfectă.
Modelul este caracterizat de sistem de frânare revizuit în 2013, motorul este foarte puternic, de aceea transmisia se face de către lanţ dublu şi roată de lanţ întărită.
Turaţia motorului este de 3000 rpm, care este fără precedent în gama de electromotoare a acestei categorii.
NOUTATE
-Model din 2013
– motor eco/turbo
– roată de lanţ mărită + lanţ
– tehnologie LED
– accelerator de ultimă generaţie
ELECTRONICĂ NOUĂ, caracteristici schimbate!
ILUMINARE FAŢĂ-SPATE CU TEHNOLOGIE LED INTEGRATĂ + FAR STOP SPATE
Trotineta poate fi pliată printr-o simplă mişcare, devenind uşor de transportat chiar şi cu autovehiculul.
Se recomandă a fi folosită de persoana cu vârsta peste 16 ani

SFATURI UTILE

Sa incarcam trotineta dupa fiecare utilizare, iarna , si o data pe luna sa ii acordam putin timp, cu asta putem economisi foarte multi bani.

Drumurile proaste pot duce la slabirea suruburilor, la perioade mai scurte, se va verifica mecanismul de rulare, daca este nevoie, se vor strange si suruburile.

Este interzisa folosirea trotinetei pe drum umed, sau in ploaie, aceasta se poate deteriora.

Trotinetele sunt folosite prin propria responsabilitate a fiecaruia, este recomandat a se folosi de personae de peste 16 ani, impreuna cu echipamentele de protectie.

Lantul va fi uns cu lubrifiant adecvat.

Comanda rapida

Este de ajuns ca la numarul de telefon /0740 87 87 68/ sa ne dati datele, daca acest lucru se intampla pana la ora 12 a zilei, noi pregatim trotineta, si ziua urmatoare o veti primi prin curierat rapid.