Trotienta pe benzina Nitro XG10+ ALLROAD

Scuter pe benzina, motor de 49 cc, in 2 timpi, un cilindru, 2 viteze, maxim 68 km/h, capacitate: 110 kg, suspendarea furcii din fata cu arc, anvelope de 12” 30.5 cm cu suprafata neteda, scaun detasabil, culoare: negru. Serie LIMITATA.

Brut: 704 €

Incarcare maxima: 110 kg
Viteza maxima: 68 km/h
Motor: 49 cc, 2 timpi, 2-viteze
Carburator: sport
Carburant: 95 cifrei octanice, + 2T ulei de calitate
Suspensie: furca din faţă – de tip nou
Dimensiuni (L x W x H): 125 x 38 x 115 (52) cm
Distanta parcursa: 20 pană la 35 km *
Sistem de franare: cu discuri frane (fata si spate)
Roti: 12 “(30,5 cm) model de strada cu suprafata neteda.

Transmisie: curea şi lanţ
Sistem de pliere: Click & Fold – patentat
Roti: mari tip BMX
Scaun detaşabil: da
Culoare: Negru
Greutate: 24 kg

* Depinde de greutatea si stilul utilizatorului.

NITROSCOOTERS.ro comercializeaza cele mai de calitate trotinete din Europa, in colaborare cu centrul din Cehia. Piesele de schimb si intretinerea vehiculului sunt asigurate.

Firma este caracterizata de inovare continua, gama este dezvoltata pe baza experientelor proprii si pe baza cerintelor clientilor nostrii, astfel incat toate asteptarile sa fie indeplinite, in Europa fiind singurii care oferim garantie de 2 ani pentru produsele vandute.

Feriti-va de copiile produselor NITROSCOOTERS.

Nitroscooter XG10 + OnRoad este cel mai nou model de strada, cu anvelope cu suprafata neteda si viteza mai mare, model lansat in Aprilie 2010. Se diferentiaza de predecesorul sau, XG10, prin viteza finala marita, si diametrul rotilor mai mare. Dispozitive Equipment plus, in loc de roti de 10.5” acesta are roti de 12”30.5 cm, care confera o siguranta si putere sporita, precum si fiabilitate modelului XG10+ OnRoad.

Acesta este un scuter tipic, caracterizat de viteza finala sporita, in Europa noi fiind singurul furnizor de la care puteti achizitiona acest scuter de ultima generatie cu roti mari, pe benzina.

Acest model dispune de un schimbator de viteze, pentru 2 viteze.

Din pacate in europa multi distribuitori mici au indus in eroare clientii, cu parametrii tehnici gresiti. La fiecare achizitionare de scutere, acordati atentie falsurilor.

  

Model de ULTIMA GENERATIE.

 Avantajul sau este spatiul minim ocupat, greutatea mica, si practic intretinerea gratuita. Transmisia puterii se face de catre lantul de la rotile din spate. Motorul corespunde celorlalte modele pe benzina, adica 2 timpi 49 cc. cu motorul puternic si filtru de aer sport extern, transforma trotineta XG10 + OnRoad intr-o trotineta cu mare capacitate ce satisface toate asteptarile.

Pornire usoara, in doar cateva minute este gata de pornire.

Rezervorul de 1,1 litru, in functie de stilul si greutatea utilizatorului, este suficient pentru a parcurge o distanta de 25-35 km.

In scuter se va folosi benzina de 95 cu amestec 1:30, acordand atentie fiabilitatii uleiului in 2 timpi.

Raportul de amestec mai sus mentionat este extreme de important, este interzisa abaterea de la acesta, in caz contrar motorul se poate deteriora.

Oprirea in siguranta este garantata de discurile de frana din fata si din spate.

Alte avantaje: volan lat sport, la viteze mai mari este usor de manevrat.

Scaunul detasabil creste confortul soferului si siguranta in manevrare. Acesta este reglabil, si poate fi adaptat diferitor tipuri de persoane.

 

SFATURI UTILE

La combustibil este foarte importanta respectarea raportului de amestecare de 1:30, dat din fabrictie.

Este interzisa folosirea in ploaie, sau pe drumuri  ude, apa dauneaza interiorul, si poate provoca coroziune.

Este importanta lubrifierea lantului, verificati.

Pe timp de iarna se va goli benzina, aceasta nu va fi insa folosita la prima repornire a trotinetei, deoarece poate deteriora motorul.

Pe vreme mai rece in benzina se va folosi un amestec mai bogat.

 


Comanda rapida

Este de ajuns ca la numarul de telefon /0740 87 87 68/ sa ne dati datele, daca acest lucru se intampla pana la ora 12 a zilei, noi pregatim trotineta, si ziua urmatoare o veti primi prin curierat rapid.