Trotienta pe benzina Nitro XG09+ RACING

Trotineta pe benzina, motor de 49 cc, in 2 timpi, un cilindru, 1 viteza, maxim 52 km/h, capacitate: 110 kg, suspendarea furcii din fata cu arc, anvelope Kenda de 12″ (allroad), scaun detasabil, culoare: negru. Serie LIMITATA.

Brut: 652 €

Incarcare maxima: 125 kg
Viteza maxima: 52 kmh
Motor: 49 cc, 2 timpi, 1-viteza
Carburator: sport
Carburant: 95 cifrei octanice, + 2T ulei de calitate
Suspensie: furca din faţă – de tip nou
Dimensiuni (L x W x H): 125 x 115 x 38 (52) cm
Distanta parcursa: 20 pană la 30 km *
Sistem de franare: cu discuri frane (fata si spate)
Roti: 12 “(30,5 cm), gonflabile, Kenda (model de câmp)
Transmisie: curea şi lanţ
Sistem de pliere: Click & Fold – patentat
Roti: mari tip BMX
Scaun detaşabil: da
Culoare: Negru
Greutate: 24 kg

* Depinde de greutatea si stilul utilizatorului.

NITROSCOOTERS.ro comercializeaza cele mai de calitate trotinete din Europa, in colaborare cu centrul din Cehia. Piesele de schimb si intretinerea vehiculului sunt asigurate.

Firma este caracterizata de inovare continua, gama este dezvoltata pe baza experientelor proprii si pe baza cerintelor clientilor nostrii, astfel incat toate asteptarile sa fie indeplinite, in Europa fiind singurii care oferim garantie de 2 ani pentru produsele vandute.

Feriti-va de copiile produselor NITROSCOOTERS.

NitroScooter XG09 este varianta imbunatatita a celui mai bine vandut si a celui mai cautat produs, model din 2010, dispozitiv Equipment PLUS, in loc de roti de 10.5”, acesta are roti de 12”, care confera un plus de siguranta, putere si fiabilitate CROSS-ului XG09. Acesta este caracterizat si de viteza crescuta, in Europa acest model modern se poate achizitiona doar de la noi. Din pacate in Europa multi distribuitori mici induc in eroare clientii, cu parametrii tehnici falsi!! La orice achizitionare acordati atentie falsurilor!!

 

 

Model de ULTIMA GENERATIE.

Avantajul sau este spatial minim ocupat, greutatea mica, si practic intretinerea gratuita. Transmisia puterii se face de catre lantul de la rotile din spate. Motorul corespunde celorlalte modele pe benzina, adica 2 timpi 49 cc. cu motorul puternic si filtru de aer sport extern, transforma trotineta XG07 intr-o trotineta cu mare capacitate ce satisface toate asteptarile.

Pornire usoara, in doar cateva minute este gata de pornire.

Rezervorul de 1,1 litru, in functie de stilul si greutatea utilizatorului, este suficient pentru a parcurge o distanta de 25-35 km.

In trotineta se va folosi benzina de 95 cu amestec 1:30, acordand atentie fiabilitatii uleiului in 2 timpi.

Raportul de amestec mai sus mentionat este extrem de important, este interzisa abaterea de la acesta, in caz contrar motorul se poate deteriora.

Oprirea in siguranta este garantata de discurile de frana din fata si din spate.

Alte avantaje: volan lat sport, la viteze mai mari este usor de manevrat.

Scaunul detasabil creste confortul soferului si siguranta in manevrare. Acesta este reglabil, si poate fi adaptat diferitor tipuri de persoane.

SFATURI UTILE

La combustibil este foarte importanta respectarea raportului de amestecare de 1:30, dat din fabrictie.

Este interzisa folosirea in ploaie, sau pe drumuri ude, apa dauneaza interiorul, si poate provoca coroziune.

Este importanta lubrifierea lantului, verificati.

Pe timp de iarna se va goli benzina, aceasta nu va fi insa folosita la prima repornire a trotinetei, deoarece poate deteriora motorul.

Pe vreme mai rece in benzina se va folosi un amestec mai bogat.

Comanda rapida

 Este de ajuns ca la numarul de telefon /0740 87 87 68/ sa ne dati datele, daca acest lucru se intampla pana la ora 12 a zilei, noi pregatim trotineta, si ziua urmatoare o veti primi prin curierat rapid.