Tricicleta Electrica XE 350

Tricicleta electrica, motor de 350w, Tractiune fata, Baterie 3x12V (12 Ah), capacitate: 90 kg, cos, faruri, scaun detasabil.

Brut: 600 €

Sarcina max: 90 kg
Viteza maxima: 24 kmh
Motor: 350W
Baterie: 3x12V (12Ah)
Timp reincarcare: 6-8 ore
Dimensiuni (L x W x H): 120 x 113 x 29 (47) cm
Distanta parcursa: 20 km *
Sistem de frânare: cu discuri frana (fata si spate)
Roti: fata: pneumatice 16 “spate: 2 x 8”
Capacitatea de urcare: 12%
Motor Tip: DC
Sistemde franare: un tambur expansiv
La frânare, motorul se opreşte automat

Volan: reglabil
Scaun detasabil: da
Cosul din fata: Da, este inclusa
Culoare: Alb
Greutate: 30 kg

* Depinde de greutatea si stilul utilizatorului.

NITROSCOOTERS.ro comercializeaza cele mai de calitate trotinete din Europa, in colaborare cu centrul din Cehia. Piesele de schimb si intretinerea vehiculului sunt asigurate.

Firma este caracterizata de inovare continua, gama este dezvoltata pe baza experientelor proprii si pe baza cerintelor clientilor nostrii, astfel incat toate asteptarile sa fie indeplinite, in Europa fiind singurii care oferim garantie de 2 ani pentru produsele vandute.

Tricicicleta stabila ideala pentru cei mici si pentru cei mari.

SFATURI UTILE

Sa incarcam trotineta dupa fiecare utilizare, iarna , si o data pe luna sa ii acordam putin timp, cu asta putem economisi foarte multi bani.

Drumurile proaste pot duce la slabirea suruburilor, la perioade mai scurte, se va verifica mecanismul de rulare, daca este nevoie, se vor strange si suruburile.

Este interzisa folosirea trotinetei pe drum umed, sau in ploaie, aceasta se poate deteriora.

Trotinetele sunt folosite prin propria responsabilitate a fiecaruia, este recomandat a se folosi de personae de peste 16 ani, impreuna cu echipamentele de protectie.

Lantul va fi uns cu lubrifiant adecvat.

Comanda rapida

Este de ajuns ca la numarul de telefon /0740 87 87 68/ sa ne dati datele, daca acest lucru se intampla pana la ora 12 a zilei, noi pregatim trotineta, si ziua urmatoare o veti primi prin curierat rapid.