Egy kis történelem.:

A Cseh anyacég 2007-ben kezdte meg importálni, és lett kizárólagos importőre a világ legnagyobb rollergyártójának . A kezdetekkor, a Cseh cég a forgalmazást az amerikai X-Treme rollerrel kezdte meg . 2009-ben úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk a saját márkájú cseh NitroScooters Roller családot , és ezt az eredeti Dél afrikai tervező irányitásával közösen fejlesztjük, bővítjük a választékot. A fejlesztés és Innováció részeként mára nőtt a minőség, sok technikai újítás jellemzi ezt a márkát ( sajnos jellemző az EURÓPAI piacra az, hogy sok másolatot értékesitenek egyes kereskedők, akik jönnek mennek, megszűnnek, aztán a vásárlók nem tudják érvényesiteni a garanciális jogaikat, nem jutnak alkatrészekhez)

Mi szinte minden évben új típusokkal bővitjük a választékunkat, elsőként fejlesztjük és forgalmazzuk a modelleket, amelyeket aztán álltalában 1 éves csúszással másolnak le más alkatrészekből más gyárak!

A Cseh anya Cégünk mára Európa legnagyobb importőrévé nőtte ki magát ! Természetesen folyamatos , alkatrészellátás jellemzi a céget a Prágai központban több tízezer darabos teljeskörű alkatrészraktár segít kiszolgálni az igényeket .

NAGYON FONTOS ! : csak saját márkánkhoz biztosítjuk a teljeskörű alkatrészellátást, garanciális időn belül és azután túl is! más importból behozott nem eredeti Nitroscooters rollerekhez NEM ADUNK EL ALKATRÉSZT!

Mára 8 országban vagyunk jelen, Cseh országon kívül: Szlovákiában, Magyarországon, Ausztriában, Németországban, Romániában, Angliaban, Horvatorszagban.

Minőség-ellenőrzés

Annak ellenére, hogy folyamatosan nő a gyártás minősége , mi minden egyes darabot átvizsgálunk és beállítunk . Mind az elektromos, mind a benzines modelleknél egy teljeskörű beállítás zajlik eladás előtt, vásárlás után a rollerek azonnal használhatóak. A végeredmény egy professzionális beállítás és használhatóság, legnagyobb figyelmet a biztonságra fókuszálva adjuk át a beállított rollereket.

4 éve a piacon vagyunk, becsületesen, tisztességesen látjuk el a feladatunkat, fontos, hogy bízzanak bennünk az ügyfeleink, és e szerint tesszük a dolgunkat!

Kellemes időtöltés kívánunk a böngészéshez !