Despre Nitroscooters.ro

In 2000, in anul in care Praga era Capitala Culturala a Europei, s-a nascut idea, conform careia este nevoie de un vehicul ieftin, non-poluant, silentios, care se poate folosi si in zone protejate. Trotineta electrica parea a fi solutia ideala, deoarece in multe orase ale europei, mii de oameni folosesc deja acest vehicul.

Aceste trotinete functioneaza electric/curat/silentios, pliate incap in portbagaj, si sunt gata de drum in doar cateva minute.

Partenerul nostru din Cehia este cel mai important importator din Europa, pe aceasta baza, dorim si noi sa devenim actorul principal al pietei de trotinete electrice din Romania.

Pentru noi este important ca in gama noastra sa regasiti doar produse fiabile si de calitate. In aces lucru ne ajuta compania mama de la Praga, prin furnizarea de asistenta pentru produse si de piese de schimb adecvate. Pe langa acestea gama Nitroscooters, este caracterizata de continua dezvoltare, garantand si astfel aparitia modelelor lider pe piata.

Datorita inaltei calitati, suntem singurii, pe piata de trotinete cu motor, care ofera 2 ani garantie pentru produsele comercializate.

Ne dorim ca acest mic vehicul sportiv, distractiv si util, care ne face viata cotidiana mai vesela si mai usoara, sa aiba succes si in Romania.

Va dorim distractie placuta si relaxare maxima.